Bullbak

Idag har jag och Miranda bakat bullar. Efter att jag klarat av stallsysslorna klockan 8:30 i morse , började jag förbereda för bakning . Miranda kom hit vid 09: 00 - tiden , och vi körde i gång på en gång !
Bullarna blev ganska stora , eller jag hade kanske för små bullformar , sa Miranda ! Nåväl , de smakade bra , och under tiden vi väntade på att bullarna skulle jäsa , gjorde vi två sockerkakor också !
Men allt gick som en dans , och vid 12:30 tiden åt vi lunch , pannkakor som Bernth gräddade . De blev supergoda !
Med sylt och grädde till ! Smaskigt !
Sen röja undan efter baket , paketera 96 bullar , delat på 2 pers , samt en sockerkaka var , och snart var klockan 16:00 , och Miranda blev hämtad ! Tack för hjälpen , Miranda !!!
I morgon blir det tömkörning , samt att jag ska jobba lite med Diego !
Inga spöken har hittat hit ännu !!!!!!

Höhämtning

Ja , idag var det höhämtning på schemat ! Bernth  bytte olja på bilen på morgonen , sedan hämtade vi Miranda vid 11 _ tiden hemma hos henne i Rombäck. Ett bakhjul hade låst sig på trailern , så det tog en stund innan  det fungerade och rullade som det ska !
Vi var hos Rolf vid 11:30 tiden , och vi lastade på 41 buntar , 400 kg hö. Sen hem och lossade det , åt lunch med Miranda , bytte kläder och körde hem henne till Rombäck . Därefter handlade vi på komsum , det vi behöver inför morgondagens bakning.
Miranda och jag ska baka bullar i morgon , det ska bli kul ! Diego har vilat idag !

Jogging

Idag var jag uppe tidigt , strax efter 08:00 var jag klar med mockningen och stallbestyren . Skönt ! Jag har ridit Diego på morgonen , efter uppvärmningen i alla gångarter tränade jag på skolorna . Nyttigt , det finns alltid nåt man kan förbättra . Diego känns fin , lätt i handen , fin i formen ! Jag har haft hjälp av Lizette att få igång honom ! Så jag har haft lite tid på mig att träna på en del saker som vi kan förbättra !
I Morgon ska vi hämta hö , och kanske Miranda kommer hit . Ev . ska vi baka bullar ! Solen skiner från en klarblå himmel , och ingen storm här ! Skönt !

Tömkörning

Idag har Miranda varit här och hjälpt mig hitta igen min blogg , som "någon" hade lyckats ta bort !! Så nu kan jag fortsätta att skriva , om olika händelser , och vad jag gör med hästarna .
Och vi har även  tömkört med Tingeling idag , det var ett tag sedan . Jag har köpt ett nytt träns till henne , så vi provade in det också . Tingeling har blivit så duktig , den lilla !!! Jättekul !
Vi åkte till Rombäck och gav hästarna där nere lite mat mitt på dan !
 

RSS 2.0